Deteksjonspakken

Skjeggkre utvikler seg sakte og er svært lyssky. Mange oppdager først skjeggkreene 3-5 år etter at de har kommet inn i huset når de begynner å bli mange.

Med deteksjonspakken kan du lettere finne ut om du har skjeggkre. Med noen få, godt plasserte feller kan du også stoppe en invasjon tidlig.

Pakken inneholder 3 gjenbrukbare feller og forbruksmateriell til å bruke hver felle 3 ganger. Dette gir effektiv fellefangst i over ett år. Deretter kan du kjøpe påfyllspakke med mer forbruksmateriell. Se fanene under for mer informasjon.

kr 895.00
Inkl. MVA
Referanse:
Favoritt0
Ønskeliste
Beskrivelse

Med feller fra Silverfish kan du vinne kampen mot skjeggkreene!

Fellene kan brukes til å kartlegge og redusere bestanden av skjeggkre. Fellene kan brukes alene eller kombineres med innsats fra skadedyrfirma.

Silverfish skjeggkrefelle er designet og produsert i Norge. Lokkemiddelet er helt giftfritt og ufarlig for mennesker og husdyr. 

Fellen er i de fleste tilfeller bedre egnet til å fange skjeggkre enn limfeller. Fellen fra Silverfish er effektiv i minst 4 måneder eller til det har gått over 100 skjeggkre i den.

Fellen fra Silverfish har et lokkemiddel som tiltrekker skjeggkre. Kreene klatrer opp i fellen og dør i fellens fangstkopp. Etter noen måneder kastes fangstkoppen med døde skjeggkre og ny fangstkopp med lokkemiddel plasseres i fellen. 

Selve fellen gjenbrukes. I pakken er det fangstkopper og lokkemiddel til ca. et års forbruk. For videre bruk kjøper man påfyllspakker. 

Fellen er 12 x 12 cm og 3,2 cm høy. De kan plasseres direkte på gulvet, under møbler eller på takhimlinger. 

Frakt er inkludert og pakken levers av Posten. Pakker sendes ut to ganger pr. uke. 

Lurer du på hvor mange feller du trenger, se vår veileder her. Under Fakta og info kan du bl.a. lese mer om fellene og om hvordan du unngår å få skjeggkre. 

Produktdetaljer

Dataark

Fellens lengde
120 mm
Fellens bredde
120 mm
Standard høyde
32 mm
Minimal høyde
27 mm
Antall feller
3 stk
Antall fangstkopper
10 stk
Lokkemiddel
30 ml

Spesifikke referanser

Vedlegg
Bruksanvisning
Bruksanvisning for Silverfish skjeggkrefelle
Last ned (600.06k)
6 andre produkter i samme kategori:
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:

Innstillinger

Del

Meny

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn

Opprett en gratis konto for å lage ønskelister.

Logg inn